Teknisk prosjekt-/byggeleder

 • Oslo, Norge
 • Fulltid
 • Avdeling: Civil and Structural Engineering
 • Contract Type: Permanent

Beskrivelse av bedriften

Advansia er ledende innen prosjekt- og byggeledelse av komplekse landbaserte bygg, infrastruktur, industri - og anleggsprosjekter i Norge. Vår ambisjon å skape bærekraftige løsninger gjennom en helhetlig tilnærming. Vi utfordrer, utvikler og sikrer for prosjekteier en trygg gjennomføring, fra tidligfase til idriftsettelse – skreddersydd for prosjektets egenart.

Jobb-beskrivelse

Har du erfaring som prosjekt- eller byggeleder og kjennskap til tekniske disipliner? Vi ønsker å styrke laget vårt med dyktige prosjekt- og byggeledere som brenner for byggfaget! Er det deg vi ser etter?

Advansia vokser og vi ønsker oss flere erfarne prosjekt- og byggeledere med på laget. Du vil få muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Som prosjekt- eller byggleder i Advansia vil du være byggherrens representant på byggeplassen. Du vil få anledning til å spille en viktig rolle i store, komplekse byggeprosjekter og derigjennom utvikle din egen kompetanse samtidig som du bidrar til å drive utviklingen innen byggenæringen videre. De viktigste arbeidsoppgavene vil være kontraktsoppfølging, kontrahering av rådgivere/entreprenører, ressursplanlegging, risikostyring, håndtere endringer og avvik, påse at sikkerhet, helse og miljø ivaretas, tverrfaglig koordinering samt sørge for tydelig og smidig kommunikasjon med alle parter i prosjektet. Hele tiden med kundens mål i fokus! 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er en faglig sterk og engasjert prosjekt- eller byggeleder, som ønsker å bidra til vekst og utvikling av Advansia. Samtidig ønsker vi at du er en utpreget lagspiller, som samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Som person er du tillitsvekkende og trygg i møte med forskjellige mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot.

I tillegg ser vi for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Bachelor/master i relevante byggfag
 • Erfaring fra byggeledelse/prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse gjerne fra landbaserte offentlige bygge- eller anleggsprosjekter
 • Gjerne bakgrunn innen VVS, elektro, ITB, SD-anlegg, automasjon, VA eller IKT
 • Gjerne jobbet med større offentlige formålsbygg
 • Kjennskap til offentlig forvaltning og offentlige anbudsprosesser
 • Erfaring med bruk av digitale verktøy for å øke kvalitet og/eller effektivitet innen prosjekt- og byggeledelse og i det daglige arbeidet
 • Gode kommunikasjonsegenskaper, både norsk muntlig og skriftlig
 • Gode samarbeidsegenskaper og kan knytte gode relasjoner til kunder og kolleger, samt dele din erfaring

Hvorfor jobbe hos oss?

I Advansia tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Samtidig tilbyr vi deg muligheten til å utvikle deg selv i et tverrfaglig og kompetent fagmiljø og spille en rolle i realiseringen av et bærekraftig samfunn. Hos oss vil du få hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger, og en arbeidsplass med stor takhøyde og et inkluderende arbeidsmiljø, og det er muligheter for å delta i store nasjonale utbyggingsprosjekter rundt omkring i hele Norge.   

Vi tilbyr:

 • et dedikert og sterkt faglig miljø med fokus på kompetansedeling
 • inkluderende miljø med kort kommunikasjonsvei og lite hierarkiske strukturer
 • karriere- og utviklingsmuligheter på en moderne arbeidsplass
 • fokus på sosiale aktiviteter og en aktiv personalklubb
 • tilgang på flere firmahytter bl.a. i Åre, Sälen, Kungshamn og Spania
 • fleksibel arbeidshverdag og fem ukers ferie samt fri med lønn i jul- og påskeuka
 • konkurransedyktige lønnsbetingelser med fleksitid
 • gode forsikrings- og pensjonsordninger.

 

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Søknader vil bli vurdert fortløpende og aktuelle kandidater vil bli kontaktet, så søk stillingen i dag!

 

Ved spørsmål, ta kontakt med:
Jill Breisnes, rekrutteringspartner, e-post: [email protected] eller tlf: 406 29 284
Tina Helmersen, rekrutterer og researcher, [email protected] eller tlf: 416 77 879

 

Ytterligere informasjon

Advansia er et selskap i AFRY Norge. AFRY i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Vi har over 900 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Molde, Ålesund, Sarpsborg, Lillestrøm, Kristiansand, Bergen og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn. Vi er 16 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Se videoer

Personvernregelverk