Byggeleder bygg

 • Oslo, Norge
 • Fulltid
 • Avdeling: Civil and Structural Engineering
 • Contract Type: Permanent

Beskrivelse av bedriften

Advansia er ledende innen prosjekt- og byggeledelse av komplekse landbaserte bygg, infrastruktur, industri - og anleggsprosjekter i Norge. Vår ambisjon å skape bærekraftige løsninger gjennom en helhetlig tilnærming. Vi utfordrer, utvikler og sikrer for prosjekteier en trygg gjennomføring, fra tidligfase til idriftsettelse – skreddersydd for prosjektets egenart

For tiden bidrar vi i prosjekter som nye Storbylegevakta i Oslo, Regjeringskvartalet, Livsvitenskapssenteret, nye regionale sikkerhetsavdeling (RSA), Ski og Rud VGS, nytt sykehus i Drammen, nytt klinikkbygg Radiumhospitalet, nytt sykehus Aker, nytt sykehus Rikshospitalet, samt bygging av flere skoler, omsorgsbygg, helsebygg og barnehager.

Jobb-beskrivelse

Vi søker Byggeleder med byggteknisk bakgrunn og god digital kompetanse

Som byggeleder vil du være byggherrens representant på byggeplassen. Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å følge opp entreprenørens og leverandørens fremdrift, bistå med ressursplanlegging, kontrollere og varsle om avvik, påse at sikkerhet, helse og miljø ivaretas, bistå prosjektleder med kontraktsavklaringer og -administrasjon samt sørge for tverrfaglig koordinering med andre ansvars- og fagområder.


Hvem er du?

Du er en faglig sterk og dedikert byggeleder som ønsker å bidra til videre utvikling i Advansia. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot.

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Bachelor/master innen bygg/tekniske fag
 • 5-7 års relevant erfaring fra byggeplass, gjerne hos en entreprenør
 • Erfaring med bruke av fremdriftsplanverktøy (MS-project eller andre)
 • Erfaring med bruk av BIM-verktøy vil være en fordel
 • God digital kunnskap
 • Du er opptatt av å bygge relasjoner og dele av dine erfaringer
 • Du kommuniserer godt og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig


Vi tilbyr

I Advansia tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Hos oss vil du få hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger, og en arbeidsplass med stor takhøyde og et inkluderende arbeidsmiljø.  

Vi byr på konkurransedyktige betingelser, tilgang på firmahytter i Sverige, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt lønnet fri i romjul og påskeuken. 

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere. 
 

Interessert i å høre mer? 

Registrer din søknad allerede i dag! Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende. 
Vi ser frem til å høre fra deg. 

Ytterligere informasjon

Advansia er et selskap i AFRY Norge. AFRY i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Vi har over 900 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Molde, Ålesund, Sarpsborg, Lillestrøm, Kristiansand, Bergen og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn. Vi er 16 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Se videoer

Personvernregelverk