Uopfordret ansøgning

  • Fuldtid
  • Afdeling: Architecture and Urban Planning
  • Contract Type: Permanent

Firmabeskrivelse

Gottlieb Paludan Architects skaber større sammenhængskraft med arkitektur, der forbinder mennesker og byer og forsyner vores samfund.

Gottlieb Paludan Architects er en af Nordens store arkitektvirksomheder med kontor i København. Tegnestuen i København beskæftiger ca. 100 medarbejdere, der arbejder med arkitektur, landskab og planlægning inden for kerneområderne Mobilitet & Transport, Erhverv & Administration og Energi, Vand & Industri.

Siden 2018 har Gottlieb Paludan Architects været en del af AFRY-koncernen, en international design- og ingeniørvirksomhed inden for energi, industri og infrastruktur.

Jobbeskrivelse

Hos Gottlieb Paludan Architects er medarbejderne den vigtigste ressource og er vi er altid på udkig efter dygtige og talentfulde arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører, ingeniører - praktiserende såvel som studerende.

Er der ikke en ledig stilling, der passer til dig, er du velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning samt CV, og vi vil kontakte dig, såfremt der skulle opstå en jobmulighed, der matcher dine erfaringer og kvalifikationer.

Yderligere informationer

SAMMEN SKABER VI SAMMENHÆNGSKRAFT

Vi brænder for den arkitektur, der er med til at løse de store udfordringer, verden står over for. Arkitektur, der skaber bæredygtig udvikling, levende og mangfoldige byer, smukke og langtidsholdbare bygningsværker og gode rum og landskaber for alle. Helhedstænkning og samarbejde på tværs er vores svar på, hvordan vi bedst bidrager til et samfund, der fungerer i dag og i morgen.

Vi interesserer os dybt for vores fag, for hinanden og for det gode samarbejde - og vi forventer det samme af fremtidige medarbejdere. Stemningen på tegnestuen er god, og vi er åbne og respektfulde overfor hinanden. Vi er gode til at dele viden og erfaringer og tøver ikke med at spørge om hjælp hos vore kolleger. Vi har travlt, men er gode til at fejre vores succeser.

Fortrolighedspolitik