Senior Proces ingeniør - Food – Herlev

 • 2730 Herlev, Danmark
 • Fuldtid
 • Afdeling: Process and Production Engineering
 • Contract Type: Permanent

Jobbeskrivelse

Brænder du for at arbejde med sanitært proces design indenfor Food & Pharma segmentet? Et strategisk forretningsområde for AFRY, hvor vi allerede i dag er førende og unikke med ingeniørrådgivning og en optimal leverancemodel, særligt udviklet til dette segment – med eksekvering af strategiske projekter for de største virksomheder indenfor Food & Pharma. Kan du nikke ja til ovenstående, kan du meget vel være vores kommende nye kollega og Senior Proces ingeniør.

Har du lyst til at få en central rolle og indflydelse på morgendagens vækst og markedsposition? Vi er på udkig efter den erfarne procesingeniør, der ser fremtidsmuligheder i en virksomhed som AFRY, hvor der er plads til diversitet, faglig og personlig læring i tæt samarbejde med innovative og dedikerede kolleger.

I AFRY oplever vi stor positiv vækst og høj aktivitet indenfor vores procesområde. Du vil derfor spille en central rolle som Senior proces ingeniør i vores videre vækst og fremtidige projekter og procesløsninger.

Allan Hedberg, Section Manager, Food Copenhagen fortæller;

”Vi er stolte af vores langvarige relationer til vores kunder, og har mulighed for at tilbyde afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver. Du får derfor alle tiders mulighed for en spændende karriere og en afgørende rolle på projekterne med faglig stærke kollegaer som sparringspartnere, og hvor det tværfaglige samarbejde er kendetegnet ved tillid, vidensdeling og god stemning.

Du slutter dig til AFRY Food & Pharma, hvor du vil få +250 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Herlev, Aarhus, Kolding, Kalundborg og Malmö, og som yder ingeniørrådgivning indenfor proces-og automation.

I alt har AFRY-koncernen mere end 17.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 600 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder de rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Som Senior proces ingeniør vil du arbejde med analyse, design, projektering, rådgivning, kvalitetssikring og idriftsættelse af Food og Biotech produktionssystemer. Både som konsulent og i turn-key leverancer. Mere konkret skal du:

 • Har bred procesindsigt og kendskab til anlægsdesign for flydende medier
 • Har min. 5-10 års erfaring som Procesingeniør, gerne fra Food branchen eller tilsvarende.
 • Have interesse i sanitært proces design og mod på at sætte dig ind i cGMP regler.
 • Har stor erfaring med, analyse, design, projektering, rådgivning, kvalitetskontrol samt idriftsættelse af produktionssystemer.
 • I nogen grad have mod på, at arbejde på projekter både lokalt og ved vores kunder i udlandet.
 • Kunne kommunikere på alle niveauer. Både internt og eksternt i forhold til vores kunder og leverandører.

Du får en afvekslende hverdag med dage både på kontoret og hos vores kunder. Din arbejdsplads vil være i Herlev, hvor du bliver en del af et stærkt specialiseret team på ca. 20 dedikerede teamplayers i vores Food og Biotech procesafdeling. Samlet består Foodafdelingen, Syd af mere end 120 proces, automations og el ingeniører samt QA’er.

Kvalifikationer

 • Har gerne erfaring fra større projekter – der er styret sikkert i mål med gode resultater.
 • Er uddannet tekniker, maskinmester, mejeri eller maskiningeniør eller tilsvarende.
 • Taler, læser og forstår dansk flydende og engelsk på forhandlingsniveau.
 • Har et solidt fagligt og personligt fundament og evner at opbygge langvarige relationer med kunder og samarbejdspartnere.
 • Bliver en respekteret ambassadør for AFRY.

Yderligere informationer

Kan du se dig selv i ovenstående, kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier brave, devoted, teamplayer, bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger. Du kan se frem til en hverdag, hvor du får stor frihed til at planlægge, så længe opgaverne løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling.

Mere konkret tilbyder vi:

 • Fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau.
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring.
 • Kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer.
 • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY.
 • En flad organisationsstruktur, præget af grundighed og kort vej fra tanke til handling.
   

Interesseret?
Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV. Vi modtager af hensyn til persondataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket i annoncen eller via hjemmesiden. Alle henvendelser behandles fortroligt. Da vi løbende afholder samtaler, opfordrer vi dig til at sende os dit CV og en motiveret ansøgning snarest muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt Sektionsleder Allan Hedberg på [email protected] eller +45 81 77 36 55.

Vi glæder os til at høre fra dig!

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Videoer man kan se

Fortrolighedspolitik