Gratis Ontwikkeladvies voor 45+

  • Sterkerstraat 16, 7481 JW Haaksbergen, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

2TalenT→MijnNieuweCarrière coachT en bemiddelT TalenT van A naar Beter

Functieomschrijving

Ben jij 45+ en heb jij op dit moment betaald werk voor tenminste 12 uur per week?

Dan is de subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid misschien wel iets voor jou! Want als jij aan bovenstaande criteria voldoet, dan heb jij waarschijnlijk recht op een gratis ontwikkeladvies t.w.v. 600 euro.

Het doel van het ontwikkeladvies is dat jij als 45 plusser wordt gestimuleerd om de regie over jouw loopbaan in eigen handen te nemen, zodat je beter voorbereid bent op de wijze waarop jij invulling geeft aan de rest van jouw carrière. 

Het gaat erom dat je actief gaat nadenken over hoe je werkend jouw pensioenleeftijd kunt bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen. Het ontwikkeladvies helpt hierbij doordat het jou inzicht geeft in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot je pensioenleeftijd.

Deze subsidieregeling geldt voor alle beroepsgroepen, ongeacht functie en/of nivo en is ook van geldig voor ZZP-ers. Vanuit mijn persoonlijke ambities en ervaring ben ik met name van waarde voor managers, directeuren, (startende) ondernemers en ambitieuze ZP-ers.

Ben jij dit en wil jij werk maken van jouw toekomst. maak dan jouw interesse kenbaar en mail jouw gegevens door op de button 'Ik ben geïnteresseerd' te klikken.